2/17/09

Skulking og kalde vinterdager på jobben.


Jeg har en liten historie involvert i en del fravær fra skolen. I år prøver jeg faktisk ganske hardt med å motvirke denne avhengigheten. Derfor blir jeg sykt irritert når jeg faktisk forsover meg slik at det ikke er noen vits, fordi det blir bare siste timen jeg rekker uanz. Arghz.

Nå har Sofia og jeg vært flinke å prøvd å planlegge en del mer jobbing denne mnd da. Denne uken f.eks blir det en tur innom Norstat minst 4 ganger. Ikke verst, eller hva? Vi trenger å spare til sommeren, festivalene og alt moroa.

Jeg er snart ferdig med skjerfet mitt, det jeg begynte å strikke i desember som mitt første strikkeprosjekt! Gleder meg. Det vil forhåpentligvis gjøre vinterdagene en smule varmere. Har en plan om å prøve ut kunn en tynn skinnjakke og det, det kan bli interessant.

Ellers, drikk masse juice, det er godt for sjelen folkz! <3>

3 comments:

 1. Kjempefin denne siden her :)
  Sporte vel litt av med den siste setningen der kanskje.
  (Poke!!!!!)

  ReplyDelete
 2. Hei sticky icky icky jeg visste ikke at du hadde en blogg.. Men jeg har lest den foer helt uten aa vite at det var deg. Bare siden den var lilla og ganske kjekk! Enda bedre at den er lilla og helene sin.

  ReplyDelete
 3. Ummhøhø? ^
  Oho, du er vill, skinnjakke og sjerf!? O.o Fyffan jente, du kjem til å fryse deg ihjel!.. Neida :) Jeg gleder meg til det blir sommer!!!
  Og du har vært riiimelig flink å gå på skolen da. Sjerpingz på begge to likevel! x)

  ReplyDelete