2/22/09

Obligations.


Nå har jeg ryddet rommet mitt nesten ferdig (pappa sin skyld for å si det sånn), tenkte jeg skulle vaske det mens jeg like godt var i gang. Men først! Skal jeg koze meg litt. Har det siste kapitellet igjen av 4 bok i Twilight serien (breaking dawn). Litt trist å bli ferdig, liker å lese. Noen tips til en ny bok jeg kan lese?

Som sagt skal koze meg. Med en kopp varm te. Røkelse, gir meg en god litt kunstnerisk følelse. Suppe, tror det blir brokkoli og blomkål, ma favorite!

Så... må... jeg øve litt japansk. Har prøve på fredag. Sjekke it'sLearning, gruer meg hver gang. vakse og rydde som sagt. Fjerne og ta på ny neglelakk. Ta en dusj. Hmz.. og det er vel det.


Ser på leiligheter til Sofia og meg nå! Supahspennende. Vil ut med en gang nesten :p Det er mye fint og mye billig, det liker vi. Vi skal ha den kewleste leiligheten. Etter sommeren, we gonna rock. Ser for meg påfuglfjær, syrebilder/farger, en kjøleskap fyllt med herligheter og selvfølgelig masse røkelse. <3

2 comments:

  1. Haha, yeah. Det er ikke noe så deilig som et ryddig rom, samtidig som det ikke er noe så utorlig irriterende som å måtte rydde det... Gleder meg sykt til å flytte ut. It will be <3ly !

    ReplyDelete
  2. jeg vil komme på innflytningsfest! så kan jeg ta med vannpipe og glitter

    ReplyDelete