5/19/09

QC <3

Klokken er snart 11 om kvelden, jeg hører på Røyksopp sine syrete sanger og ser på gamle bilder fra ifjor sommer med en kopp te. Dette gir godvibb i sjelen, vi har lenge ventet på at sommeren skal hoppe frem fra skjulet sitt og nå er den godt i gang med å komme frem igjen. Man merker man kan gå i mindre klær og solbriller er ofte et must mens gradene stiger. Festivalene nærmer seg og det eneste som gjenstår er å skrape sammen de siste kronene vi kan finne får å dra. Jeg gleder meg! Vi skal være fulle og nyte musikken og alt det andre gøyale vi kan komme over. Jeg håper det ikke renger for mye, når vi tar turen mot Hove, Roskilde og forhåpentligvis Øya i håp om å se de etterlengtede Crystal Castles. Uanz, jeg tror dette blir bra, og tro meg vi skal qc oss som aldri før!

Ellers har det jo vært 16 og 17. mai denne helgen. 16. mai ble ikke like bra som ifjor selvfølgelig, men ikke verst. Minnene er svake, men det virker som de fleste kozte seg. 17.mai derimot var skuff, helt oki ettersom jeg fikk oppleve min første kakefest hosted av Johanne (kakeeksperten selv), og for å ikke glemme fyrverkeriet som imponerte meg. Fikk spist en del vårruller da og det er jo alltid koz.

I går (altså mandag for de som er litt disorienterte når det gjelder dager ;) ) så ut til å bli en særdeles kjedelig dag, men vår gode far Madz reddet Sofia og meg der. Han tok oss med hjem til seg og der lagde vi sushi (MA FAVOURITE), pizza og spiste chips mens vi så på Død snø og Tre brødre som ikke er brødre x) Familie (QC) Koz <3<3<3

Og i morgen må jeg på skole... hoho, happy me... Men det skal bli en bra dag uanz.

1 comment:

  1. Hey bli blond igjen!

    - johanne

    ReplyDelete