2/14/10

Kråkeslottet.


Elsker søndagsinnlegg, alltid like bra. Sitter i kråkeslottet og er nå innflyttet (praktisk talt siden sengen min er på plass). Det er jo også en spesiell dag i dag, men ettersom ica og 7/11 var tomme for både fløte og bollemiks ble det ingen stor feiring her i gården. Det er jo tross alt Valentinefastelavensmorsdag i dag! Sukk sukk.

Anyways, en ny helg er over og kråkeslottet står fast og standhaftig enda. Lillian og Helene klager over sine ubestemte følelser, Andrea løper rundt mens hun prøver å hooke jizz og Iris vasker dusjen i ren kjedsomhet og rastløshet. Dette er koz, og jeg har faktisk blitt veldig glad i mine samboere, så Sofia join snart da!! We want u! <3 Liker middagene vi lager sammen, spesielt når Andrea prøver seg på kjøkkenet. Lillian som vasker opp etter oss konstant, takk for at du er en cleanfriik. Iris som sover i stuen og er alltid klar for høy musikk. Jeg liker det, føler meg endelig hjemme.

Helgen har vært helt normal føler jeg, ettersom jeg har jobbet en del i det siste (føler jeg, heheh) har jeg ikke vært superkeen på å gå ut, men har endt opp der likevel. Fredag var supergøy og jeg presterte til og med å falle ned en trapp, aua. Lørdag var mer stress for min egen del. Først gikk jeg rundt å lette etter noe gøy, men fant det aldri. Så var det nasch og en ekkel fyr nektet å gå ut av rommet mitt, ble sykt friket ut og ingen ville hjelpe meg! Men det ordnet seg til slutt. Og etter at jeg hadde lagd kveldsmat, tatt på meg kosenattøy og var klar for noen episoder med the o.c. sjanglet plutselig pål inn døren og hadde kjøpt cola, det liker vi.

Langt og meningsløst innlegg, men jeg koser meg og selv om jeg stresser litt er jeg rimelig stoked på livet akkurat nå. heyhey.

1 comment: