9/7/10

Ventetid.

Helt siden jeg var en liten jente har jeg gledet meg til å bli eldre, mest fordi at da skulle denne lange ventetiden man måtte gå igjennom være over og man kunne bli voksen. Så jeg har gledet meg til å bli 13, 16, 18 år, at ungdomskolen skulle være over, at videregående skulle være over, osv. Men jeg har ennå ikke fått den følelsen jeg så lenge trodde jeg skulle få. Likevel tar jeg meg selv i å tenke nok en gang, at snart er ventetiden over. For denne perioden er ventetiden til Paris. Det er ca 4 måneder igjen, og jeg gleder meg bare mer og mer. Hver dag er det ting som minner meg på ting jeg må huske å gjøre/oppleve mens jeg er i Paris i disse 4/5 månedene jeg skal være der.

Det eneste jeg gjør for tiden er å jobbe på lekebutikken Brio på Voss (nesten hver dag), occasionally jobbe for Adecco... og gå ut kanskje 1/2 ganger i uken. Det er merkelig å jobbe såpass mye hver uke ettersom jeg aldri har gjort det før. Men jeg gjør det fordi jeg har et mål og da gjør det lite at sosiallivet ikke er det samme lenger.

Ting jeg vil gjøre i Paris:
- Spise makroner fra Ladureé
- Sitte på en café langs Seinen med en varm kakao (skulle ideelt sett vært en kaffe, men jeg drikker ikke det så...), en sigarett i hånden og en eller annen bok.
- Gå innom forskjellige vintgebutikker.
- Gå innom Louvre å bare vandre endeløst rundt i korridorene mens jeg lar kunsten oppta meg.
- Lage masse supermat med Jenny.
- Gå i parken å ha piknikk (hvis det blir vær til det, er jo om høsten...)
- Dra helt opp i Eiffeltårnet midt på natten.
- Kjøpe franske kokebøker.
- Sende postkort.
- Dra til Disneyland!
- Gå i høye hæler så mye som mulig.
- Kjøpe meg noen ekte designerklær.
- Sushikveld.

Ja, og mye mer selvfølgelig :)

1 comment:

  1. Åh, guuud så heldig du er! Paris er fantastisk!

    ReplyDelete