1/10/11

På kveldstid.

Har ryddet rommet mitt, skrevet noen lister og roet meg kraftig ned.

Jeg er veldig glad i kveldstiden, natten... Bortsett fra at jeg blir en smule mørkeredd og slikt, men glem nå det. Grunnen til at jeg liker kveldstiden er at det blir stille rundt deg og man får se ting på en annen måte enn ellers. Har sittet og sett på en del filmer i det siste, siden jeg ikke får jobbe enda, og nå fikk jeg plutselig et kreativt kick. Det er lenge siden jeg har hatt, så nå sitter jeg og tegner ting. Koser meg. Hadde en litt sånn post-vinterdepresjon nå nettopp, men nå tror jeg den er over. Hehe, jeg kjenner meg selv for godt, så jeg fikset det med det eneste jeg vet hjelper i går.

Greien er jo det at nå har jo jeg funnet ut at jeg skal gå på en diett og begynne å trene en del mer før Paris. Er ved dag 6 i dietten nå og dette tilsier 6 dager uten alkz, brød, frukt, all brus og juice, pasta, ris osv... Med andre ord lite godt. jeg håper jo på en forandring så klart, så jeg sitter og venter på den, men i mellomtiden merket jeg at jeg ble skikkelig sur siden jeg hadde lyst på alle disse tingene hele tiden...

Men i dag føler jeg meg mye bedre og skal prøve å skjerpe meg mer med treningen, høhø. Og i dag er det bare 1 MÅNED!!! til Jenny og jeg reiser til Paris i 4 mnd :) Jippi!!

Og har fortsatt et lite Kakkmaddafakka kick. Ser musikkvideoene deres på youtybe, utrolig morsomt x)men uff, må opp tidlig... Skal til Adecco, trene (hihi) og må levere et par brev.... sukk ansvar.

God natt <3

No comments:

Post a Comment