3/15/10

Everyday life.

Hm, har visst ikke blogget på en stund. Ting funker bra i kråkeslottet, lydprobleme begynner å minke føler jeg. Eller kanskje det bare er meg som ikke sover der nok. Den siste uken har vært fæl... Ikke vært mye på skolen (pga det ekle kneet mitt), penger er det lite av, lei av det meste og det vanlige problemet er jo aldri langt unna.

Det kan ha noe med litt ekstra hormoner å gjøre, men føler meg ekstra følsom, heheh. Merker jeg reagerer ganske sterkt på enkelte ting, men det kan jo ha en del med at jeg er syyykt usikker. Det får kråkene høre om hver dag så...

Men btw kneet mitt! Har jo leddgikt, awesome. Var hos legen forrige uke og der fikk jeg meg en liten overraskelse. Jeg som bare trodde jeg skulle på en sjekk, men neeeeida. Legen (dr.aadland) snakket om at det vanlige væskebeløpet i et kne er ca 2 ml per kne. Jeg hadde da ca 50 ml. Dette ville han ha ut med en gang, måtte stikke ekle sprøyter i både kne og arm. usjjjjj. Fikk ut masse væske og inn med kortison. Men nå gjør det bare kjempevondt nesten hele tiden... miih.

Og tilbake til min usikkerhet. Det er også en del folk som prøver å ødelegge virker det som, not kool. Kan det ikke bare gå sin gang av seg selv. Selv om enkelte, kremt kremt, stresser for mye og det stresser selvfølgelig meg. urk.

Ja, jeg har en emouke denne gang også, derfor jeg maser x)

Og jeg savner noen folk... men kan ikke være med de heller. Kom hit damn it!

I dag skal jeg være på skolen til siste slutt (sykt at jeg greier det, hater virkelig intenst å være her) hjem og skrive oppgaven min mens jeg ser på it's always sunny in philadelphia og spiser pizza med masse masse rømme på. nam! Kanskje jeg får kose meg litt på slutten av kvelden også, please karma, I needz it! ^^

No comments:

Post a Comment