10/19/09

Foreløpig...

Er i Vietnam. Innrømmer at jeg gruet meg litt siden jeg går glipp av en uke hjemme og kommer til å savne en del folk. Men det viser seg at Vietnam ruler! Alt koster max 10 kr her, deilig mat, morsomme folk, nydelig hotell, likez it.

Inntil nå har jeg spist litt forskjellig, en god deø nudler for å si det sånn x) og nå sitter jeg her med min gode ice lichi tea, fra noe som minner om Starbucks. Har tatt et par øl med pappa og de andre folkene her, ganske morsomt. De snakker om voksne ting som interesserer meg lite, men av og til kommer det opp historier som virkelig er verdt å få med seg, en del om pappa til og med. Klokken her er ikke mer enn halv 5 og har så vidt spist frokost, men pappa ville chille og jeg sier ikke nei. Har vært og fått bestilt en kjole som skal bli sydd til meg, awesome :D

Ellers:
- Er hooked på Twin Peaks
- Elsker Cola
- Har catchet opp med bloggslesing
- Lurer på hva foklk hjemme driver med
- Har dårlig samvittighet for mangel på skolearbeidjobbing
- Har et love/hate realationship med min nåværende aircondition
- Savner Balsam (de bruker visst lite av det her...)
- Lurer på om jeg skal fortelle pappa at jeg røyker
- Tenkte nettopp på hvor mye vennene mine hadde kost seg her i forhold til billig billig billig, og sprit for 10 kr linet opp ved brus og iste.
- FINT vær <3

Jaja, må ikke skrive for mye, heheh. Men savner folkz da! Kuz & Klemz <3

1 comment:

  1. OMG, så jævlig kult! Det høres sykt gøy ut.. Du må hamstre!! Jeg kjøper gjerne varer av deg, til over innkjøpspris :)
    Her blir det bare kaldere og kalder for hver dag, så nyt varmen. Gleder meg til du kommer tilbake :D
    Kusekos fra Sandy <33

    ReplyDelete